Over old fisherman's corner

Old fisherman’s corner vind je midden in het oude centrum van Albufeira. Vanuit het straatje kijk je door de tunnel uit op het prachtige strand. Alles wat je nodig hebt op vakantie is op loopafstand: het strand, winkeltjes, restaurants. Old fisherman’s corner bied jou luxe en gemak.

De huisjes zijn net compleet gerenoveerd en zijn voorzien van alle gemakken. Duurzame zonnepanelen op het dak, een mooi ingerichte badkamer, een moderne keuken en een heerlijk zacht, groot bed. Krijg jij al zin om hier vakantie te vieren?

Midden in Albufeira Old Town. Centraler kan niet.

Voor old fisherman's corner

Voor Old fisherman’s corner was dit gebouw het thuis voor verschillende Portugese gezinnen. Het gebouw bestaat al eeuwen en het was in slechte staat toen wij het overnamen. Ons plan stond vast: wij gaan dit bouwval nieuw leven inblazen.

De renovatie werd groots aangepakt. In totaal duurde het 2 jaar. De indeling van de huizen werd aangepast, elektriciteit werd verlegd en de muren werden geverfd. Nu is het eindelijk zo ver: Old fisherman’s corner is een feit! We zijn klaar om jou te laten genieten van Albufeira. Heb jij al vakantiekriebels gekregen?